pedicure

Pedicure Huidinstituut Vitae Huidinstituut Vitae.
Met onze pedicure bent u letterlijk tot in de puntjes verzorgd. Onderga een behandeling en ervaar hoe heerlijk u zich nadien weer voelt. Wij zijn lid van ProVoet. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige pedicure behandeld worden.
dePedicure.nl online platform voor de pedicure.
Nieuw: Profiel: La Lique Pedicure Opleider La-lique, 3 apr 2017. Opleidingen Pedicure / Medisch Pedicure link. Overzicht van opleiders tot medisch pedicure op de website van ProVoet. De Pedicure Salon. De rubriek voor onderwerpen die niet over pedicure gaan, maar wel voor gezelligheid en social talk tussen pedicures.
Home Page.
Na het behalen van mijn basis pedicure diploma, ben ik gestart met de opleiding tot Medisch pedicure. Het pedicure vak uitoefenen is inmiddels wel een passie geworden en het is voor mij nog steeds de uitdaging om allerlei problematiek aan de voeten op te lossen en te voorkomen.
Pedicure Groothandel Voor 2359: besteld, Morgen in Huis!
Gratis verzenden vanaf 50 euro NL. Voor 2359: besteld, Morgen in Huis. Home / Pedicure groothandel. Aantrek en uittrekhulp. Desinfectie en reiniging. Frezen en toebehoren. Kleding en bescherming. Gratis verzenden vanaf 50 euro NL. Voor 2359: besteld, morgen in huis NL/BE.
Pedicure Doetinchem de Beautyfabriek.
Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen.: soak, nagelriemen, vijlen, scrub, crème. Color Pedicure Shellac. soak, nagelriemen, vijlen, shellac. soak, nagelriemen, vijlen, eeltbehandeling, scrub en massage. momenteel is er geen medisch pedicure in dienst waardoor het verwijderen van likdoorns etc.niet mogelijk is!
Pedicure Avondopleiding Capabel.nl.
Je levert als pedicure een bijdrage aan het hele welzijn van de klant door de vakvaardigheden en de persoonlijke aandacht die je als pedicure gedurende de behandeling aan de dag legt. Over de opleiding. De Brancheopleiding Pedicure avond richt zich volledig op het praktische beroep van pedicure.
Home Page.
Welkom op de website van Pedicure Praktijk StudioXL. Pedicure Praktijk StudioXL is per 1 Januari 2017 verder gegaan onder de naam VoetZorgPlus. Bij deze naamswijziging hoort ook een nieuwe website en nieuw mailadres. Via de rode balk Nieuwe” website VoetZorgPlus” wordt u doorgelinkt naar onze nieuwe website.
Pedifix.nl.
Ik ben gediplomeerd medisch pedicure. Met veel plezier heb ik sinds 2009 mijn praktijk aan huis. Daarnaast ben ik de vaste pedicure voor drie zorginstellingen. Mijn praktijk voldoet aan alle eisen die door de beroepsorganisatie ProVoet aan de kwaliteit van een pedicurepraktijk worden gesteld.
Advertenties